Lliçó inaugural curs 2014/2015 , d’aptituds i d’actituds.

Germà Bel , Catedràtic d’Economia de la Universitat de Barcelona ha estat l’encarregat de fer avui la lliçó inaugural dels curs acadèmic 2014/2015 de l’Institut Sòl-de-Riu.

Germà Bel, en la seva lliçó magistral, titulada D’aptituds i d’actituds, s’ha adreçat a l’alumnat de 4tESO, Batxillerat i Cicles Formatius del centre i els ha encoratjat a tenir una actitud positiva en tot allò que facin i sobre tot a no tenir por del fracàs.

A l’acte també han intervingut Carme Caballer, Directora de l’Institut Sòl-de-Riu, Alfons Montserrat, Alcalde d’Alcanar i Regidor de Cultura, i Antoni Marti, Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre.

L’acte ha finalitzat amb la interpretació de tres peces musicals a càrrec d’un grup d’alumnes de l’institut.

En els propers dies posarem la presentació i el vídeo de la lliçó inaugural a disposició dels membres de la comunitat educativa a través de la nostra pàgina web.

Notícies relacionades: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>