Pla Salut, Escola i Comunitat

 

Els Departaments d’Ensenyament i de Salut de la Generalitat de Catalunya, juntament amb els ens locals, treballen conjuntament en el Pla de Salut, Escola i Comunitat (PSEC), per tal d’aglutinar totes les actuacions de promoció de la salut que s’adrecen a infants i joves. L’Institut Sòl-de-Riu també participem en aquest pla promovent xerrades, tallers i una consulta sanitària al centre de facultatius de la nostra Àrea Bàsica de Salut.

L’objectiu d’aquest Pla és estendre de forma equitativa i àmplia la cobertura de les actuacions, amb la voluntat de millorar la salut d’infants i joves i proposar una marc comú de referència per a la coordinació d’aquestes activitats. A més a més, vol implicar les diferents institucions per tal de millorar el treball en xarxa, facilitant que arribi al conjunt de la població infantil i juvenil.

En el cas de l’ensenyament, els continguts de salut prioritzats s’han organitzat en tres trams d’edat (dos a l’educació infantil i primària, i un a l’educació secundària obligatòria), atenent a cinc grans eixos:

Per a més informació visitar el lloc web següent: https://sites.google.com/site/plasalutescolaicomunitat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>