Bloc de Pep Casanova, professor d’Educació Física de l’Institut Sòl-de-Riu

2

No se si cal presentació, però sóc en Pep Casanova, professor d’Educació Física de l’Institut Sòl-de-Riu , si escric aquesta presentació és perquè s’inclourà l’ enllaç del meu bloc personal   a la web de l’Institut.

Fa cosa d’un any vaig començar a organitzar i compartir materials que tenia elaborats després d’anys de feina. La cosa ha anat creixent i s’ha convertit, a més, en una eina de treball.

  • La utilitzo a vegades amb l’alumnat.
  • Comparteixo reflexions amb companys de professió ( de l’EF i/o de l’educació en general).
  • I està a disposició de tothom que ho desitgi, públic en general.

Davant de la possibilitat d’incloure el bloc a la web del centre, no vaig tenir dubtes: un entorn més en el que difondre i compartir  idees, notícies i opinions  amb  gent que pugui  estar interessada en l’àmbit de l’esport.

Per tant a partir d’ara el teniu a la vostra disposició, espero que us agradi o us sigui útil. Això si, us ho demano ( sou de casa), si teniu suggeriments, comentaris, crítiques no dubteu a fer-los ( al bloc, al moodle, per correu, personalment …). És l’única  manera de 1millorar.

Moltes gràcies i ens trobem al bloc: http://pepefalcanar.blogspot.com.es/ 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>