Comunicat sobre la mobilització d’estudiants del 21,22 i 23 d’octubre

 

Benvolgudes famílies,

diverses associacions i organitzacions estudiantils, com ara el Sindicato de Estudiantes (http://www.sindicatodeestudiantes.net/) han convocat una mobilització general d’alumnat de tres dies d’aturada per als propers 21, 22 i 23 d’octubre a tot l’estat espanyol. La convocatòria de mobilització ha rebut el suport d’alguns sindicats, partits i plataformes polítiques. Els motius pels quals es fa una crida a la mobilització es poden llegir aquí.

Us informem que en aquesta ocasió l’alumnat de l’Institut Sòl-de-Riu no ha seguit el procediment formalment establert per a la declaració d’adhesió a la mobilització i la petició de regulació de la no assistència al centre, ja que no s’han realitzat prèviament les assembles informatives en cada grup classe amb unes mínimes garanties i no s’ha respectat el termini administratiu existent per tal que la direcció del centre pugui enviar a les famílies les cartes d’autorització amb el temps suficient per gestionar tot el procés.

Per aquest motiu, els dies 21,22 i 23 d’octubre tindran a tots els efectes la consideració de classe ordinària per part del professorat. A l’alumnat que no assisteixi a classe se li registrarà una falta d’assistència, que no podrà tenir a priori la consideració de justificada per mobilització ja que no es disposarà de cap autorització per regular la no assistència col·lectiva a l’aula.

 

Notícies relaciones:

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari