Convocatòria per a la cessió de llibres de text, material didàctic i informàtic.

 

L’Institut “Sòl-de-Riu” estableix la cessió de llibres de text, material didàctic i material informàtic per al curs 2014-2015, per a l’alumnat matriculat al centre segons la disponibilitat pressupostària de l’assignació rebuda del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb la comunicació rebuda des de la Subdirecció general de Gestió de Serveis a la Comunitat en data 30 de setembre d’assignació de recursos econòmics per a l’adquisició d’aquests materials.

Podeu consultar tota la documentació relativa a la convocatòria a través del Tauler d’anuncis del centre o bé directament aquí:

Per a més informació dirigir-se a la secretaria en horari d’atenció al públic.

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari