Tallers d’Emprenedoria i Generació d’Idees als Cicles Formatius de Gestió Administrativa i Manteniment Electromecànic

Captura1  2

 

Durant els dies 19 i 26 de novembre, l’alumnat dels Cicles Formatius de Gestió Administrativa i de Manteniment Electromecànic del nostre centre van participar en tres tallers sobre emprenedoria i generació d’idees, organitzats conjuntament per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Alcanar, l’Oficina Jove del Montsià  i la Coordinació de Cicles Formatius de l’ Institut Sòl-de-Riu.
El dia 19, el Taller Generació d’Idees de negoci anava adreçat a l’alumnat de Manteniment Electromecànic. Aquest taller tenia com a objectiu ajudar l’alumnat a entendre els factors que s’han de tenir en compte per emprendre un negoci, així com a donar-los orientacions per innovar i generar idees empresarials amb èxit.
El dia 26 van tenir lloc dos tallers, Taller d’habilitats emprenedores i el  Taller Sense Feina? L’ auto ocupació és la solució, adreçats tots dos a l’alumnat de Gestió Administrativa i de Manteniment Electromecànic. Els continguts dels dos tallers eren motivar l’alumnat de Cicles Formatius a emprendre el seu propi negoci i   valorar i analitzar les seves pròpies habilitats emprenedores.

 Coordinació de Cicles Formatius de l’Institut Sòl-de-Riu

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari