Lliurament de diplomes DELF Scolaire “Diplôme Elémentaire de la Langue Française”

15648395046_bcf35279f0_o        15052747353_44e8864151_o

 

El passat 29 d’octubre, als Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, va tenir lloc la cerimònia d’entrega dels diplomes DELF Scolaire “Diplôme Elémentaire de la Langue Française” 2013/14.

El DELF Scolaire  http://www.delfscolaire.cat/, és una iniciativa escolar que s’emmarca en un acord entre el Servei de Cooperació i d’Acció Cultural de l’Ambaixada de França i el Departament d’Ensenyament de Catalunya, adreçada a l’alumnat que cursa francès com a segona llengua estrangera i que té com a objectiu facilitar  l’obtenció dels nivells A2 i B1 que marca el Marc Comú Europeu de referència per les Llengües.

L’acte va estar presidit pel Director de Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de L’Ebre, el Sr. Antoni Martí. També hi van intervenir representants de L’Aliance Française de Granollers.

Dels 10 alumnes del nostre centre que van participar en la convocatòria del DELF Scolaire 2013/14 tots van obtenir el diploma, a més a més, amb un resultats molt satisfactoris.

A l’acte de lliurament van assistir els alumnes, professors, i pares i mares dels quatre instituts de les Terres de l’Ebre que hi van participar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>