Activitats Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

Captura2 Captura1

 

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcanar, s’organitzen diferents activitats relacionades amb el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida i altres malalties de transmissió sexual.
Aquest any, el Punt Juvenil d’Alcanar (servei de la Regidoria de Joventut) es va traslladar a nostre centre per fer diverses intervencions.
El dia 26 de novembre va tenir lloc  el Trivial del VIH i altres malalties de transmissió sexual per als nois i noies de 3r d’ ESO. Durant 1 hora a través del joc clàssic trivial, es van fer preguntes relacionades amb la sexualitat, la salut… Els jugadors, organitzats en grups, van haver  de raonar i debatre entre els membres del grup les seves respostes, creant així espais de debat. Aprofitant aquesta activitat també es van resoldre alguns dubtes relacionats amb aquests temes.
El dia 1 de desembre, Dia Mundial de la Lluita contra la Sida el, Punt Juvenil d’Alcanar  Esgambi com cada any, va instal·lar un punt d’informació al vestíbul  de l’institut amb diversos fulletons informatius, llacets rojos… Durant l’estona de l’esbarjo els i les alumnes van tenir la possibilitat d’informar-se sobre temes relacionats amb les relacions sexuals i les malalties de transmissió sexual. Aquesta activitat anava adreçada a tot l’alumnat de l’Institut.

Captura3

Punt Juvenil d’Alcanar Esgambi (servei de la Regidoria de Joventut)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>