Presentació del projecte d’aprenentatge servei “APRENEM JUNTS”

1          8

El dimecres dia 3 de desembre, a la sala polivalent de la Biblioteca Trinitari Fabregat,  va tenir lloc la presentació del projecte d’aprenentatge servei  Aprenem Junts

A l’acte van intervenir Carme Navarro, Regidora d’Educació, Carme Caballer, directora de l’Institut Sòl-de-Riu, Inma Obiol, Inspectora en Cap dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre,  Alfons Montserrat, Alcalde d’Alcanar i Regidor de Cultura i Kilian Gil Fabregat com a representant dels alumnes de 4rt d’ESO que estan duent a terme el projecte.

A l’acte també estaven presents representants de les entitats on s’està desenvolupant el projecte, així com el professorat del centre encarregat de coordinar les tasques de l’alumnat.

Més endavant us anirem informant de les diferents tasques que estan duent a terme el nostre alumnat a les entitats que  col·laboren en el projecte.

4        6

Web del Departament d’Ensenyament on podeu trobar informació sobre el projecte   Aprenentatge servei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>