Xerrada sobre els Riscos naturals d’origen geològic i geomorfològic

1 2

El passat dijous 18 de desembre va tenir lloc una xerrada a càrrec del enginyer Joaquim Roset Piñol, professor de geotècnia de la Universitat Rovira i Virgili. La confèrencia, que  va tractar el tema dels Riscos naturals d’origen geològic i geomorfològic, estava adreçada a l’alumnat de primer de batxillerat i segon de batxillerat de Ciències Terra.

L’ exposició, molt amena i educativa, va incidir sobremanera en l’incidència d’alguns d’aquests riscos a les notres terres, exposant fotografies i mapes de les últimes inundacions i avingudes amb profusió de detalls així com  mesures preventives i correctores d’aplicació directa en aquests casos.
A més, el tema va servir de síntesi per als alumnes de segon de batxillerat, ja que  forma part del currículum que han de preparar per a les PAU que seran decisòries en el futur del nostre jovent.
Fernando Juan (Professor de Biologia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>