Sortida a les Jornades de Portes Obertes de la UAB

JPO

El passat dia 3 de febrer l’alumnat de 1r. i 2n. de Batxillerat del nostre centre  va participar en la Jornada de Portes Obertes que organitza la Universitat Autònoma de Bellaterra. La UAB, amb aquestes jornades , ofereix  unes sessions informatives sobre els estudis i les titulacions que allí  imparteixen. El nostre alumnat va poder assistir a dos sessions d’entre les més de 200 que oferia la Universitat per tal de rebre informació sobre les característiques dels estudis, el nivell de preparació necessari per accedir-hi i les possibles sortides professionals. A més a més van poder gaudir (malgrat que a estones plovisquejava) del coneixement directe del campus i de l’ambient universitari.

D’aquesta manera, amb la fita dels estudis universitaris que podran fer, és que hem volgut encoratjar-los per tal que ara, en el Batxillerat que estan cursant, amb il·lusió renovada i major consciència, dediquin temps i esforç en l’obtenció dels millors resultats. El grau de satisfacció del nostre alumnat ha estat molt alt i esperem repetir aquesta experiència durant els propers cursos.

El següent pas en aquest camí serà la prematrícula de les PAU, del 18 de febrer a 2 de març.

Àlex Àrias, professor de Filosofia i Coordinador de Batxillerat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>