Campanya, Avui què et poses?, activitat Xarxa de Centres Solidaris

i tu q et poses 2       roba 2

Durant aquests dies a l’ Institut estem duent a terme la campanya Avui que et poses?. Aquesta activitat s’emmarca dintre de les activitats proposades per la Xarxa de Centres Solidaris i consisteix en fer una exposició de roba acompanyada de panells explicatius amb l’objectiu de  fer  reflexionar a l’alumnat  sobre tot allò que implica triar una peça de roba o una altra, quina és la realitat que sovint s’amaga en la seva fabricació i venda i quin és el cost econòmic i social que suposa per a moltes persones, dones la majoria, que en molts països empobrits veuen vulnerats els seus drets més bàsics com a treballadores.

Aquesta acció l’ estem duent a terme els centres que formem part de la Xarxa de Centres Solidaris de Terres de l’Ebre i Baix Maestrat i que són aquests: Institut Els Alfacs (Sant Carles de la Ràpita), Institut Sòl-de-Riu (Alcanar), Institut Manuel Sales i Ferrer (Ulldecona), IES Ramón Cid (Benicarló), IES Joan Coromines (Benicarló), IES José Vilaplana (Vinaròs) i CEIP Manuel Foguet (Vinaròs).

També tenim previst  proposar al nostre alumnat alguna tasca acadèmica que pugui servir per prendre una consciència més clara de quines són les realitats que acompanyen algunes de les nostres accions quotidianes en aquest món global en què vivim.

Àlex Arias, professor de filosofia de l’Institut Sòl-de-Riu

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>