Xerrada d’orientació universitària, Núria Matamoros Fabregat

Captura3 Captura2

El dilluns 9 de març , en el marc de les activitats d’orientació per a l’alumnat de batxillerat, Núria Matamoros Fabregat ens va acompanyar per compartir amb tots natros la seua experiència en el món universitari i laboral.

El doble objectiu d’aquestes xerrades és la informació sobre els diferents estudis universitaris i tenir una visió particular i personal viscuda en primera persona no només a nivell acadèmic sinó des d’altres àmbits (relacions personals, dificultats, consells…).

Per als alumnes de batxillerat de la modalitat de ciències i tecnologia aquestes activitats s’han organitzat en cursos anteriors però per als de la modalitat de humanitats i ciències socials és la primera vegada que convidem ex-alumnes per a oferir-nos una xerrada d’orientació.

Núria Matamoros va ser alumna del nostre centre. Els cursos 2004-2005 i 2005-2006 va cursar el batxillerat de ciències socials .

Va estudiar a la universitat Pompeu Fabra la llicenciatura de Ciències Polítiques i de l’Administració.

Després, tot un seguit de cursos, màsters…. amb temàtica sobre la Unió Europea…

Ha treballat a Brussel·les com a consultora de polítiques europees fins el passat mes d’octubre.

Ens va explicar des de la seua elecció de la modalitat i de matèries de batxillerat fins els motius que la van portar a cursar Ciències Polítiques, que no eren la seua preferència inicial.

Núria va insistir en la importància del domini de les llengües estrangeres, principalment l’anglès i en el seu cas particular, el francès. Els va aconsellar que no es relaxen en l’aprenentatge de les llengües i que s’hi esforcen des del primer moment. També els va animar a lluitar per allò que vulguen aconseguir donat que cada vegada es valora més la preparació i la disponibilitat de títols. Vivim en un món molt competitiu i cal aspirar a ser els millors.

Des d’aquí volem agrair-li novament la seua participació en aquesta activitat.

En el següent enllaç podeu trobar la presentació que va preparar Núria per a la xerrada.

Xerrada d’orientació universitària, Núria Matamoros Fabregat

 Carme Caballer, professora d’Economia i Directora de l’Institut Sòl-de-Riu

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>