Sant Jordi 2015

 

santjordi2015_1

Per tal de celebrar la diada de Sant Jordi al nostre centre s’han organitzat diverses activitats. Des del Departament de Llengües s’ha celebrat el VI Certamen de recitació poètica Elena Monroig Ferreres. Aquesta activitat s’ha dut a terme a diferents aules del centre, on els alumnes han recitat poemes escrits per ells mateixos.

Una altra activitat que s’ha organitzat des del departament de Llengües és el XVI Premi de Poesia en Acció per celebrar amb valors solidaris la diada de Sant Jordi. Sota l’eslògan, ‘Poemes per un món millor’, s’han escollit 10 poemes i 10 eslògans que seran els que representaran al centre i hi haurà la possibilitat que siguin publicats en el llibre, Podeu veure els poemes seleccionats al bloc http://bibliotecaiesalcanar.blogspot.com.es/

Des del Departament de Llengües Estrangeres, i com ja es tradició, s’han organitzat diversos concursos a tots els nivells de l’ ESO. Saint George Contest 2014-2015. (Concurs de Sant Jordi)

  • 1r d´ ESO de postals de Sant Jordi en anglès i francès.
  • 2n d´ ESO de cartells amb eslògans relacionats amb la lectura.
  • 3r d´ ESO de ressenyes de llibres de lectura “plots in 20 words”.
  • 4t d´ ESO d’històries curtes.

El grup de 4t d’ESO Ecojoves , ha muntat una paradeta de plantes aromàtiques i ornamentals i els alumnes de 2n de Batxillerat han venut les típiques roses de Sant Jordi.

Finalment el Departament d’Expressió ha estat l’encarregat d’organitzar el concurs del disseny del Cartell de Sant Jordi. Tots aquests treballs estan exposats al vestíbul del centre.

santjordi2015_2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>