Acte de cloenda del projecte d’aprenentatge servei ‘Aprenem Junts’

IMG_2121 IMG_2116

 

El passat 3 de juny, al Verger de la Mestra Gual,  es va celebrar l’ acte de cloenda del projecte d’aprenentatge servei ‘Aprenem Junts’, un projecte que té com a principal objectiu  que l ’alumnat prengui consciència de les necessitats del nostre entorn col·laborant amb diferents entitats del nostre municipi.

A l’acte van intervenir la  directora de l’ Institut Sòl-de-Riu, Carme Caballer ; el professor de Filosofia i coordinador del projecte, Àlex Arias; Sofiya Tkachuk com a representant de l’ alumnat de 4t d’ ESO i la Regidora d’ Educació i d ’Acció Social i Ciutadania, Carme Navarro.

El representants de les entitats on s’ ha dut a terme el projecte van valorar molt positivament el treball de tots els alumnes que han participat  així com  els valors que   han adquirit mentre estaven realitzant les tasques de voluntariat. De part de les entitats que van col·laborar en el projecte  van intervenir  Herminia Marí com a representant d’ Alcanar Voluntariat (Rober solidari), Pietat Subirats com a representant de la Biblioteca Trinitari Fabregat i la Sra. Manolita com a representant de l’Onada i  que ens va fer emocionar amb les seves paraules d’ agraïment.

També vam comptar amb la presència de la Inspectora en Cap dels Serveis Territorials de  Terres de l’ Ebre, Imma Obiol; l’ alcalde d’ Alcanar, Alfons Montserrat; la responsable de la Mediateca i Projectes a Centre del CRP del Montsià, Emi Serret, i la  Coordinadora LIC ( (Llengua Interculturalitat i Cohesió Social) dels Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre, Josepa Ribera. Tots ells van ser els encarregats de lliurar els diplomes als alumnes que van assistir a l’acte.

En finalitzar l’acte la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania va oferir a tots els presents un petit refrigeri.

IMG_2112  11334045_924770924248666_74385283639811745_o

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>