Calendari d’inici de curs 2015/2016


  • L’Institut Sòl-de-Riu convoca l’alumnat d’ESO i de 1r de Batxillerat, amb matèries pendents de recuperació, per als dies 1 i 2 de setembre, a les 9.00h, per a la realització de les proves extraordinàries de setembre.
  • Divendres, 4 de setembre, a les 11.00h, tot l’alumnat d’ESO està convocat per a procedir a la tria de matèries optatives i per a recollir, si és el cas, els butlletins de notes corresponents a les avaluacions extraordinàries de setembre. També es convoca el divendres, 4 de setembre, a les 11.00h, a l’alumnat de 1r de Batxillerat afectat, a recollir els butlletins de notes corresponents a les avaluacions extraordinàries de setembre.
  • Dijous, 10 de setembre, a les 10.00h, tot l’alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius està convocat per a la presentació del curs i recollir els horaris de classes.
  • Dilluns, 14 de setembre, a partir de les 8.30h, comença l’horari normal de classes.
  • El servei de transport escolar començarà a funcionar a partir de dijous, 10 de setembre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>