26 de setembre, Dia Europeu de les Llengües

Captura1    top-banner-2015_EN

Avui, 26 de setembre és el Dia Europeu de les Lengües. Amb aquesta celebració, el Consell d’Europa ens vol recordar enguany la importància del domini de les llengües que coexisteixen als centres educatius en el desenvolupament i l ‘ èxit futur del nostre alumnat. Segons diuen a la pàgina web oficial:

“Los 47 estados miembros del Consejo de Europa  animan a más de 800 millones de europeos a aprender más lenguas a cualquier edad, dentro y fuera de la escuela.  Convencidos de que la diversidad lingüística es una herramienta para lograr una mayor comprensión intercultural y un elemento clave en la rica herencia cultural de nuestro continente, el Consejo de Europa promueve el plurilingüismo en toda Europa.”

Per celebrar el dia al centre l’alumnat ha realitzat un parell d’activitats que s’exposen a l’entrada del centre: Una és un collage amb els seus mots preferits en llengües diverses (fet per alumnat de 1r i 3r d’ESO i l’altre són una sèrie de slogans que mostren la importància d’aprendre altres llengües. L’alumnat de 4t d’ESO ha enregistrat uns vídeos amb aquests slogans que us convidem a veure al nou bloc del Departament de Llengües Estrangeres” Languages at Sòl de Riu” 

Una vegada més aprofitem per animar-vos a continuar trasmetent al nostre jovent l’amor i el respecte per la diversitat lingüística i cultural.

 

María José Barón Buñuel

Cap de Departament de Llengües Estrangeres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>