Carme Ferré Pavia impartirà la lliçó inaugural 2015-16

 

carme-ferre-pavia

El proper divendres 18 de setembre a les 12h del migdia tindrà lloc al nostre centre la lliçó inaugural del curs 2015-2016 a càrrec de la Sra.Carme Ferré Pavia. La Dra.Carme Ferré Pavia (Alcanar, 1969) és periodista, professora titular del Departament de Mitjans, Cultura i Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Directora del grup de recerca Comress-Incom UAB (Comunicació i Responsabilitat Social). Ferré Pavia es va doctorar amb estudis vinculats a la intel·lectualitat resistent al franquisme, amb la tesi dirigida per Joan Manuel Tresserras i dedicada a la revista Serra d’Or: Intel·lectualitat i cultura resistents en el segon franquisme (1959-1977), estudi que va rebre el Premi a la Investigació en Comunicació de Masses del Consell de l’Audiovisual el 1999 i es va publicar el 2001.

Els seus camps d’estudi abasten la història de la comunicació, la participació ciutadana, la responsabilitat social de les empreses de comunicació i l’edició periodística. Dirigeix el grup de recerca Comress-Incom UAB (Comunicació i Responsabilitat Social) i és membre de grups d’investigació de les universitats Ramon Llull i del País Basc. Les darreres recerques són sobre mitjans i periodistes en llengües minoritàries, l’ús de les xarxes socials o la imatge de la política a través del programa Polònia de Televisió de Catalunya.

Ha publicat, com a autora, coautora i editora, nou monografies. És autora d’articles acadèmics en revistes estatals i internacionals, de comunicacions de congressos i membre dels consells editorials de les revistes Catalan Journal of Communication and Cultural Studies, Gazeta, Transfer i Folios. Va participar en el Centre d’Estudis de Temes Contemporanis, va ser consellera d’administració de Barcelona Televisió i patrona científica de Fundacc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>