1ª Jornada de Promoció de l’Esport Femení, dimarts 13 d’octubre de 2015

77 Sin título

 

JUSTIFICACIÓ:

Un dels objectius del PCEE d’ençà del seu naixement ha estat incentivar la pràctica esportiva als centres educatius. Aquesta funció s’ha estat fent però amb un punt dèbil molt clar: la participació de noies a les activitats esportives. Se n‘ha parlat reiteradament ( revista, blogs, pàgina web, etc.) I ara considerem, els implicats en aquest tema ( Institut i CIPTE) que ha arribat el moment de l’acció.

FUNCIONAMENT:

El dimarts 13 s’oferirà en dos torns una proposta participativa d’activitat física a totes les alumnes del institut al pavelló poliesportiu.

1r torn: a les 8’30 h: les alumnes de 3r i 4rt d’ESO aniran directament al pavelló poliesportiu ( les alumnes del transport escolar hi aniran acompanyades pel professorat) per fins a les 11’30 h realitzar les activitats esportives previstes. En acabar les alumnes seran acompanyades al centre per a l’hora d’esbarjo.

2n torn: a les 12 hores i acompanyades pel professorat les alumnes de 1r i 2n d’ESO aniran al pavelló on realitzaran les activitats esportives previstes fins a les 15 h. En finalitzar la jornada podran anar als seus domicilis ( les alumnes del transport escolar aniran al centre acompanyades pel professorat)

OBJECTIUS:

En primer lloc i de forma puntual proposar activitats esportives a les noies fent-les partícips i protagonistes de les mateixes. Donant a conèixer el component lúdic, saludable, socialitzador de l’activitat física. I en segon lloc informar-les de les propostes de pràctica existents a la població ( especialment al institut i al CIPTE) per tal que l’acció no sigui únicament d’un dia sinó que tingui continuïtat.

 

AMB AQUESTES ACCIONS VOLEM SENSIBILITZAR LES NOIES, I AMB AQUEST ESCRIT A LES SEVES FAMÍLIES JA QUE SÓN PART IMPLICADA EN LA QÜESTIÓ.Sin título33

 

Pep Casanova, professor d’Educació Física i coordinador de les activitats del PCEE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>