Programa “Impulsem la robòtica. Tecnologies Creatives a l’aula”

robotica

Enguany els alumnes de la matèria optativa “TECNOLOGIA” de 4t d’ESO participen en el programa “Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l’aula” . Aquest programa esdevé una oportunitat per aprofundir de forma sistemàtica en el desenvolupament d’un conjunt d’activitats orientades al treball per projectes sobre la plataforma Arduino i aprofundir de forma concreta en l’anomenat pensament computacional. L’objectiu és formar l’alumnat i el professorat des d’una perspectiva oberta i activa, en plataformes obertes sota el concepte de programari i maquinari lliures que disposen d’una gran comunitat d’usuaris arreu del món que comparteixen coneixements i projectes.

El projecte parteix dels treballs realitzats a l’Institut d’Objectes Interactius de la Universitat de Malmö, on es van desenvolupar un conjunt de mòduls educatius interactius que s’han convertit en un estàndard en la formació en Tecnologia d’aquesta universitat. Aquests ofereixen una nova forma d’ensenyar la tecnologia i estimular les vocacions tècniques en els centres d’educació secundària, en la línia d’integrar coneixements aplicant la metodologia STEAM (Science Technology Engineering Art Mathematics).

El programa té una fase d’experimentació i una de creació; i acaba amb l’elaboració d’un projecte, que serà presentat a la “FIRA” de projectes que es durà a terme al COSMOCAIXA durant el mes de febrer.

Albert Barceló. (Cap de Departament de Tecnologia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>