Proposta d’activitats del PCEE (Pla Català d’Esport a L’Escola), curs 2015/2016

pep pep3

 

Com cada any l’Institut-Sòl-de-Riu, a través del coordinador del PCEE i professor d’Educació Física, Pep Casanova, organitza uns tallers extraescolars per promoure i facilitar la pràctica d’activitats físiques entre l’alumnat de secundària. Encara que les activitats  estiguin relacionades amb l’esport volem remarcar que el seu principal objectiu és que siguin saludables i sobre tot  que fomentin la relació i el respecte entre els participants. Un altre fet a destacar és que aquestes activitats constitueixen un bon complement del currículum de  la matèria d”Educació Física.

Aquest curs com a novetat s’ha introduït un nou taller d’esport femení per mobilitzar i animar  les noies a participar en les activitats.

AQUI TENIU LES ACTIVITATS QUE S’HAN PREPARAT PER AL CURS 2015/2016
• Taller: Activitat física, salut i relació.
• Activitat poliesportiva. “El CIPTE al institut”
• Esport femení (“nova proposta”)

Podeu trobar informació sobre les diferents activitats al díptic  informatiu que ha elaborat el coordinador dels tallers.

 Diptic Pla Català de l’Esport a l’Escola 2015/16

Pep Casanova, professor d’Educació Fisica i coordinador de les activitats del FCEE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>