Xerrada; Dones que no volen que coneguis i que van canviar el món

IMG_5726  IMG_5736

El passat 14 d’octubre va tenir lloc la xerrada Dones que no volen que coneguis i que van canviar el món. La xerrada s’emmarca dintre de les conferències que ofereix la URV als centres de secundària (Projecte Europeu de Docència G-Net: Equailty training network: EU contributions to gender mainstreaming and citizenship) i que tenen una finalitat divulgativa del coneixement i de la seva aplicació alhora que pretenen incentivar l’ interès per l’estudi dels ensenyaments universitaris i pel món de la investigació.

La conferència anava adreçada a l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat i va estar impartida per Víctor Manuel Merino Sancho, professor de Filosofa del Dret de la URV.

Durant la xerrada, el ponent va presentar la biografia de diverses dones que, mitjançant les seves vides van aconseguir superar els estereotips i prejudicis cap a les dones, aconseguint fer d’aquest món un lloc més igualitari i just. Entre d’altres es van comentar casos i experiències com és el  de Rose M. Park i la seva lluita contra la discriminació racial; la importància de contribucions científiques com Marie Curie, o polítiques com Clara Campoamor o Federica Montseny.
Joana Subirats, professora de Filosofia i Coordinadora de Batxillerat                                                      IMG_5756

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>