Aprenem Junts, Projecte de Voluntariat de Servei a la Comunitat curs 2015/16

IMG_3667-- IMG_5859

Hem començat un nou curs i tant l’ alumnat com el professorat ja estem treballant de ple en el projecte Aprenem Junts. Enguany amb nous alumnes, noves activitats i molta il·lusió.

El projecte Aprenem Junts, és un projecte de voluntariat de servei a la comunitat emmarcat dintre del Pla Educatiu d’Entorn, està vinculat al currículum i posa l’accent en el servei, ja que es considera que a ser ciutadans se n’aprèn des de la pràctica. És a dir, mitjançant aquest projecte els alumnes milloren el seu entorn i alhora desenvolupen la seva competència social i ciutadana.

Com a novetat d’aquest curs us informem que hem creat un blog per  donar a conèixer les activitats que estan fent els alumnes a les entitats on estan realitzant les tasques de voluntariat, la Biblioteca Municipal Trinitari Fabregat i Lo Rober Solidari, vinculades a l’Àrea de Benestar social de l’Ajuntament d’Alcanar i la residència de gent gran L’Onada d’Alcanar.

L’enllaç del blog és http://aprenemjuntssolderiu.blogspot.com.es/

wordle

 DSC00006

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>