Sortida al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i a la Mostra de Fotofilosofia

IMG_5940 IMG_5941

 

El passat dimecres dia 18 de novembre l’alumnat de primer de batxillerat (més uns pocs de segon i quart d’ESO) van anar a Barcelona. Al matí vam visitar l’exposició +HUMANS al Centre de Cultura Contemporània. Va ser molt interessant, l’exposició proposa fer una reflexió amb un rerefons filosòfic profund vers la relació de l’ésser humà i la tecnologia: la tecnologia ens fa més humans o ens deshumanitza? Estava estructurada en 4 grans àmbits:
  1. capacitats augmentades,IMG_5905
  2. trobada amb els altres,
  3. dissenyant l’entorn i
  4. la vida als límits.
Us recomanem que hi aneu!
A la tarda havíem d’assistir al lliurament de diplomes de la Mostra de Fotofilosofia a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB, on l’alumna Anamaria Roxana Astalas va explicar el procés creatiu de la seva foto juntament amb dos alumnes més d’altres instituts seleccionats d’entre els 66 que van participar a la Mostra, inclosa per la UNESCO dins dels actes que se celebren al món en el dia internacional en defensa de la FILOSOFIA.
Podeu veure les fotografies seleccionades del centre AQUI i un resum de l’acte a la web oficial de la Mostra.
IMG_5930  IMG_5924 Joana Subirats, professora de Filosofia de l’Institut Sòl-de-Riu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>