Els alumnes de 4t d’ESO de Disseny aprenen a fer arranjaments florals

IMG-20151202-WA0016 IMG-20151202-WA0017

El passat dimarts 1 de desembre, els alumnes de la matèria de Disseny de 4t d’ESO acompanyats per la seva professora Pilar Salvador van a anar a fer una classe pràctica impartida per un professional del disseny floral i ornamentació per tal de mostrar als alumnes el procés de realització d’un arranjament floral de Nadal.

La classe va estar impartida per Joana, la mestressa de la Floristeria  L’arrel, la qual va ensenyar als alumnes tots els passos a seguir per fer un arranjament floral, per desprès elaborar ells el seu propi arranjament.

Un cop acabada la classe pràctica van adquirir el material necessari per continuar la feina a l’ Institut. Els arranjaments que  han dissenyat els alumnes han servit de decoració nadalenca del nostre centre.IMG-20151202-WA0005

Creiem que és important remarcar que tots els arranjaments han estat elaborats amb plantes que desprès de Nadal passaran a formar part de les jardineres del centre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>