Gràcies Reis Mags!

 

Amb motiu de l’arribada del Nadal i amb la participació dels alumnes de religió de l’Institut Sòl de Riu, vam engegar el projecte anomenat “Carta Solidària als Reis Mags, on s’invitava a totes les famílies d’Alcanar a participar-hi. L’activitat consistia en fer una recollida voluntària de JOGUINES de segona mà, que estiguessin en bones condicions, per tal de fer-les arribar a aquells nens i nenes més desfavorits de les nostres terres i poder treure’ls un somriure.

La recollida es va realitzar  a l’Institut durant els dies 10 al 15 de desembre del 2015.

Des de l’Institut Sòl de Riu d’Alcanar volem donar les gràcies a totes les famílies per la seva generositat. El projecte ha estat un èxit!!!!!!

També agrair als voluntaris de la Creu Roja d’Alcanar, per fer-ho tot tan fàcil.

 

D’altra banda, i dins de l’aula de religió, els alumnes , de manera voluntària, també van realitzar una redacció on demanaven i demostraven el seu desig per Nadal, aquí en teniu algunes de les que hem  seleccionat.

Mil gràcies a tots i Bon Nadal!!!!!

Pili Salvadó

Professora de religió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>