Xerrada presentació dels estudis de grau de la Universitat Rovira i Virgili

 

El dia 17 de desembre, un tècnic d’orientació i informació universitària de la Universitat Rovira i Virgili es va desplaçar al nostre centre per fer una presentació dels estudis de grau que aquesta Universitat ofereix. La xerrada anava adreçada a tot l’alumnat de primer i segon de Batxillerat i s’emmarca dintre del conjunt d’actuacions proposades per la Coordinació de Batxillerat.

Les orientacions sobre els estudis de grau que el ponent va fer van ser molt aclaridores, explicant tant aspectes propis de la Universitat, com maneres d’accedir-hi i dubtes que l’alumnat es pot plantejar.

Per al curs 2015-2016, la URV ofereix places de nou accés a 47 estudis de grau, amb la novetat de 7 noves dobles titulacions. En el següent enllaç trobareu tota la informació sobre els graus que s’imparteixen:

http://www.urv.cat/estudis/1er_i_2n_cicle/index.html

Els ponents també van informar que la universitat impulsa el projecte Campus d’Excel·lència Internacional Catalunya Sud que va obtenir la menció de CEI d’àmbit europeu a la convocatòria 2010 del Ministerio de Educación.

 

Joana Subirats, professora de Filosofia i Coordinadora de Batxillerat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>