Xerrada: Estiraments com i per què?

Captura'

El passat dimecres 28 de gener, va tenir lloc la xerrada Estiraments, com i per què? , impartid

a per Jordi Jimenez fisioterapeuta i  professor de l‘Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES). La xerrada anava adreçada a tot l’alumnat de Batxillerat i s’emmarca dins de les xerrades relacionades amb l’activitat física que ofereix aquesta escola universitària als centre educatius.

Vagi per davant l`’agraïment a aquesta institució per fomentar la divulgació científica en l’àmbit de l’activitat física. I no de forma puntual sinó any rera any.
Amb un contingut interessant fins i tot més enllà de la matèria d’Educació Física. L’activitat es va  desenvolupar amb normalitat, tot i que hi ha aspectes a comentar, valorar i reflexionar ( ho faig al meu blog personal ).
Com en el cas de moltes xerrades i conferències, les activitats plantejades a posteriori en aquest cas a la matèria d’Educació Física seran de gran ajuda per treure tot el profit de les explicacions del conferenciant.

Gràcies Jordi i gràcies a tots els que hi van contribuir.

Trobareu més informació sobre la xerrada consulteu el blog pepEFalcanar

Pep Casanova, professor d’Educació Física

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>