Marie Curie, una dona avançada al seu temps

 

Els alumnes de batxillerat han assistit  aquest dijous dia 21 de gener a la xerrada que ha tingut lloc al saló d’actes de l’ Institut Sòl de Riu, dintre del marc de les Conferències temàtiques que ofereix la URV als centres de secundària amb una finalitat divulgativa del coneixement. Un dels objectius és incentivar l’ interès per l’estudi dels ensenyaments universitaris i pel món de la investigació en general.

El títol de la conferència ha estat: MARIE CURIE. UNA DONA AVANÇADA AL SEU TEMPS. La ponent, Maria del Carmen Aguilar Anguera, Dept Química Analítica i Química Orgànica de la URV, ha fet un recorregut per la vida de Marie Curie fent especial èmfasi a la vessant humana de la científica, palesant el valor de l’esforç, el sacrifici i la lluita per un somni: millorar el món gràcies als avenços de la ciència.

La biografia de Marie Curie és un exemple de perseverança, una dona que va aconseguir el reconeixement i l’èxit malgrat les adversitats que li va tocar viure.

Joana Subirats, professora de Filosofia i Coordinadora de Batxillerat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>