Premis Recerca Jove 2015

En el dia d’avui s’ha comunicat al nostre centre, per part de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, la resolució de concesió de premis relativa a la convocatòria  dels Premis de Recerca Jove 2015 per fomentar l’esperit científic del jovent .  D’acord amb aquesta resolució s’ha concedit:

  1. Un dels 75 premis dotats amb 750€ pel treball de recerca “SmartHome”, realitzat pel nostre alumne Enric Gil el curs 2014-2105 i tutoritzat pel professor Sr.Claudio Cosín Sylla.
  2. El Premi Reginó-Treball dotat amb 750€ pel treball de recerca “Les dones i la música; una relació dissonant?” realitzada per la nostra alumna Ariadna Alonso el curs 2014-15 i tutoritzada per la professora Sra. Josefa Reverter . 
  3. El Premi Reginó-Centre dotat amb 2500€ a l’Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar.

En nom de l’equip directiu, del l’equip de professorat i del conjunt de la nostra comunitat educativa volem fer arribar les nostres felicitacions als premiats. Aquests reconeixements s’afegeixen a la llista de mèrits de recerca anteriorment premiats a l’Institut Sòl-de-Riu i ens encoratgen a seguir endavant en l’impuls de l’excel·lència educativa del nostre centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>