Una mirada pedagògica al futur, que és avui.

Per al proper dijous 25/02/2016 de 17h a 19h hem organitzat una sessió al voltant del processos de canvi i innovació als centres educatius. La jornada anirà a càrrec de Boris Mir (http://bmir.lamiradapedagogica.net/), professor de secundària i amb una àmplia experiència en aquest àmbit. La jornada estarà adreçada als membres de la comunitat educativa del centre que vulguin assistir i també estarà oberta als companys d’altres centres i serveis educatius del territori. Us animem a participar donada l’oportunitat de poder comptar amb l’assessorament de Boris Mir, i en cas de voler assistir només us demanem que ens ho comuniqueu per correu (ja que l’aforament estarà limitat a 50 persones i hem de fer-ne previsió per a la dinàmica de desenvolupament de la jornada). Esperem que us interesse la proposta i puguem compartir tots plegats d’aquesta sessió de formació/reflexió educativa.

Objectius de la jornada de treball:

  • Mostrar l’estat actual dels moviments i experiències d’innovació als centres i des dels centres a Catalunya: què s’està fent i on s’està fent.
  • Presentar exemples de mesures organitzatives i pedagògiques que faciliten el canvi en el marc d’autonomia de centres de la LEC.
  • Promoure el debat i la presa de consciència entre els assistents

Inscripció (del 17/02/2016 al 24/02/2016): acte restringit a membres de la comunitat educativa de l’Institut Sòl-de-Riu i agents educatius de les Terres de l’Ebre. La inscripció es fa per confirmació d’assistència per mail. ( e3007087@xtec.cat )

Organitza: Institut Sòl-de-Riu
Col·labora: Biblioteca Pública Trinitari Fabregat d’Alcanar i Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcanar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>