Xerrada: Premsa a les Escoles

 

El passat dimecres dia 24 de febrer va tenir lloc a l’Institut Sòl de Riu una xerrada sobre el periodisme dirigida a l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat.
Va venir, en representació del Col·legi de periodisme de les Terres de l’Ebre, Sònia Castelló, periodista amb una gran experiència, ha estat corresponsal de TV3 a les Terres de l’Ebre, redactora i locutora d’informatius de Ràdio Ebre i cadena Ser, del canal 21, entre d’altres.
La conferenciant va explicar les particularitats del periodisme a l’era digital, on tot canvia ràpidament i les notícies són gairebé instantànies.
També ha incidit en la importància d’una informació honesta per tal de garantir el dret a estar ben informats, sense oblidar el deure de les persones per exigir una informació veraç i contrastada.
L’alumnat va seguir la xerrada amb interès i van poder comprovar com la mateixa notícia pot semblar ben diferent segons com la tracta la ideologia subjacent en els diferents mitjans.

Joana Subirats, professora de Filosofia i Coordinadora de Batxillerat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>