Llegim! 22 d’abril 2016. Anglès.

800px-Shakespeare

El Departament de Llengües Estrangeres va decidir fer lectures relacionades amb Shakespeare per commemorar el 400 aniversari de la seva mort, que com bé sabem, coincideix amb el dia de Sant Jordi. Hi ha una llarga llista d’activitats que s’han dut a terme durant aquesta setmana i que, d’una manera o d’una altra tenen a veure amb la lectura:

  1. Lectura de cites de diferent obres de teatre de Shakespeare -Hamlet, Richard III i Romeo and Juliet- i webquest sobre les esmentades obres de teatre.
  2. Qüestionari sobre la Biografia de Shakespeare i mots encreuats sobre les seves obres de teatre. webquest.
  3. Biografia de Shakespeare i activitats British Council. Visionat de vídeo sobre la mateixa. Opcional (visionat de pel·lícula amb subtítols en anglès.
  4. Projecte sobre Romeo and Juliet. Lectura de resums de l’obra i visionat de pel·lícula amb subtítols en anglès. També opcionalment es podrà veure i llegir la notícia de News in levels sobre nous textos de Shakespeare descoberts recentment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>