Visita d’acollida del futur alumnat de 1rESO 2016-2017

 

Avui, de 9h15 a 11h30, l’alumnat de 6è de primària de l’Escola Joan Baptiste Serra d’Alcanar i l’Escola Marjal de Les Cases d’Alcanar, han realitzat una visita d’acollida en el nostre centre com a futurs alumnes de 1rESO del curs 2016-2017.

Durant la visita de portes obertes se’ls ha explicat el funcionament bàsic de l’institut, la seva organització i les seves instal·lacions. També han pogut veure una presentació realitzada pel professorat del Departament d’Orientació en la qual es recollien els seus principals desitjos i preocupacions en la transició d’etapa que ara realitzaran.

Finalment també han pogut veure una visita virtual pel centre en l’entorn del videojoc Minecraft que ha realitzat el nostre alumne de 3rESO Aitor Subirats. La visita tot i que breu  ha estat molt profitosa i l’alumnat ha pogut tenir el primer contacte d’un camí que compartirem junts per fer-se grans en els propers anys. Benvinguts a la nostra comunitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>