II Torneig de Rugbi ‘Terres del Sénia’

MAIG, MES DEL RUGBI A ALCANAR.

 

Per a una part dels alumnes del centre, concretament els de 4rt d’ESO, començava el més amb el final avaluació inclosa de les sessions dedicades a aquest esport. Després venen les festes i amb elles una jornada intensiva de preparació ( amb molt bon nivell de participació a pesar de les dates ) i a finals de més, dia 27 trobada/torneig ( aquest any a Ulldecona ) que  ja s’ha convertit en una tradició cada any per aquestes dates.Cartell Torneig rugbi 2016 b copia

El més ja va començar be amb més de 30 seleccionats per prendre part al torneig,  va continuar be al participar tots ells a la jornada prèvia  i va acabar de forma excel·lent amb la participació a la trobada.

Bon nivell de joc ( més enllà del resultat ), fantàstica convivència i companyonia dins del grup i correcta amb la resta de centres participants. Tot en conjunt un estímul,  per repetir l’any que ve com a amfitrions.

Si el rugbi o la trobada són del vostre interès, hi ha algunes reflexions fetes,  que per raons d’espai i per la temàtica no poden formar part de la noticia però que estan disponibles a aquest enllaç:

http://pepefalcanar.blogspot.com.es/2016/05/esport-escolar-2n-torneig-de-rugbi.html

I si voleu viure la jornada de primera podeu visualitzar el següent vídeo.

 

Josep Casanova, professor d’Educació Fisica

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>