Sortida al Museu Nacional d’Art de Catalunya, a la fira de Biocultura i a Montserrat

 

El dia 5 de maig els alumnes del projecte “CreaVerd”, juntament amb els alumnes de religió de segon i quart d’E.S.O de l’Institut Sòl de Riu vam anar d’excursió a Barcelona. El recorregut va  consistir en la visita pel matí a la Fira Ecològica “Biocultura” i al Museu Nacional d’Art de Catalunya, on els alumnes van poder viure en directe els continguts treballats a les respectives classes.

Els alumnes del projecte, acompanyats pels professors  Alfredo Lluch i Judith Navarro, van visitar la fira i van poder recórrer les diferents sales i degustar els productes ecològics que allí s’exposaven.

Els alumnes de religió van anar al museu, i vam poder visitar les seccions corresponents a l’art romànic i gòtic, acompanyats per les professores Joana Subirats i Pili Salvadó. Vam comptar amb una guia excepcional, la professora de disseny Pilar Salvador, que els va explicar detalladament totes les obres que allí s’exposaven.

Un cop acabades les respectives visites, tots plegats ens vam dirigir a Montserrat, on vam dinar i vam poder gaudir d’aquest indret tan especial i bonic.

Els alumnes i els professors acompanyants, van disposar d’un petit dossier, realitzat pels alumnes de quart de religió, on es detallaven i s’explicaven tots els llocs que visitaríem durant la sortida.

Per acabar, vull donar les gràcies a tots els alumnes pel seu bon comportament . Sou genials!!!!

Pili Salvadó. Professora de Religió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>