25 de Novembre: Dia contra la Violència de Gènere.

Durant aquest mes de novembre l’alumnat de 4t de l’ESO de l’institut Sòl-de-riu estem treballant i reflexionant sobre la violència de gènere. A partir de la lectura d’un article de “El País” que ens parlava de Priya, una superheroïna que amb el seu espill descobria la bellesa interior, més enllà de les cares desfigurades per l’àcid, amb què moltes dones són atacades a la Índia. Encara que la ïndia és un país llunyà, malauradament, la violència de gènere no entén de fronteres.
Per tal de reinvindicar el respecte entre les persones i alçar la veu d’aquelles dones que han patit i pateixen la violència de gènere, moltes de les quals han perdut la vida aquest divendres dia 25 de novembre farem la lectura del MANIFEST INSTITUCIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES.
Hem decorat el vestíbul de l’institut amb un gran llaç de color lila i tot l’alumnatl’estem omplint amb petits llaços amb missatges sentits, petites reflexions sobre el que volem i el que no volem de les relaciones entre persones.
Aquí us deixem unes fotos del procés.
Joana Subirats Àlvarez
Professora de Filosofia.
Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari