L’alumnat de 4t participa en el concurs de la Marató de TV3

 

Els alumnes de 4tC de l’Institut Sòl de Riu d’Alcanar han participat a la Marató de TV3.

Un dels objectius és conscienciar els joves sobre les malalties tractades en el programa. Per aconseguir-ho, la Fundació desplega una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als centres educatius. Aquest any, la temàtica tractada versa envers l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

A més a més de gaudir de la xerrada informativa, els alumnes han participat en el concurs Pinta La Marató, tot plasmant en un mural la seva particular visió de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. El premi per a la classe autora del cartell guanyador i dels dos finalistes era un cap de setmana en un alberg de Catalunya.

Tot i que no ens hem classificat, un any més ens hem unit per a lluitar tots plegats per fer un món millor i fer arribar el nostre cor a totes aquelles persones que pateixen.

En aquestes imatges podeu veure el treball i la implicació dels alumnes realitzant el cartell a classe. La veritat és que els va quedar molt bonic.

Felicitats !!!!!!

Pili Salvadó Rosell   Tutora de 4tC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>