Voluntariat a la Biblioteca Trinitari Fabregat

Aquesta setmana, els nois i noies de 4t d’ESO que han anat a la biblioteca a fer el voluntariat han estat treballant les tradicions nadalenques. Durant l’estona que dediquen a jugar amb els xiquets i xiquetes usuaris de la biblioteca, llegir contes i fer activitats diverses, han decorat els espais de la zona infantil. Us deixem unes fotos de tot el procés, mireu quin arbre de Nadal més ben guarnit van fer el grup de Djanet, Mònica, Blagovest i Adrián i les felicitacions de Nadal que van fer amb el grup format per Joel, Denisa i Sara, els xiquets i xiquetes les van decorar al seu gust, es nota l’interès i el carinyo que hi ha al darrera.

Felicitats a tots els voluntaris i voluntàries pel treball ben fet!

Que tingueu molt bones festes de Nadal i millor entrada a l’any nou!
Joana Subirats Àlvarez
Professora de filosofia i
Coordinadora del servei comunitari
Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari