Xerrada “Com fer un Treball de Recerca”

 

El darrer dijous 16 de febrer vam assistir a una xerrada al saló d’actes del nostre centre sobre el treball de recerca a càrrec d’una professora de de la URV (Universitat Rovira i Virgili), sota el títol “Com fer un treball de recerca”. La xerrada,  estava dirigida a nosaltres, els estudiants de 1r de batxillerat, amb la finalitat d’aconsellar i preparar-nos per a aquest repte que acaba de començar.

Just una setmana després de les exposicions dels nostres companys de 2n de batxillerat, ha estat molt positiva la rebuda d’aquesta conferència orientativa ja que hem pogut adquirir moltes nocions de cara a aquest projecte quant a l’estructura, passos que cal seguir, metodologia, etc. Una de les recomanacions, potser la més important, és que hem de definir molt bé el tema i sentir-nos còmodes amb aquest, ja que és un procés costós en el qual invertirem molt de temps. Ara, necessitem aclarir les nostres idees i agafar força de cara aquesta nova etapa que tot just anem a començar. No serà una tasca fàcil però hi estem molt il·lusionats i procurarem mantindre el llistó de tots els companys que ja han fet aquest pas als quals volem felicitar per l’excel·lent treball realitzat!

Agnès Camatxo Buj i Paula Ruiz Gras alumnes de  1r Batxillerat B

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari