L’Institut Sòl-de-Riu visita el Youth Mobile Festival 2017 a Barcelona

 

Els alumnes de Tecnologia Industrial de Batxillerat, Tecnologia i Informàtica de 4t d’ESO i alumnes de l’optativa de Robòtica de 3er d’ESO han pogut visitar i gaudir d’aquest esdeveniment on es congreguen les darreres novetats relacionades amb el món de la tecnologia i la informació.

La YOMO Barcelona està orientada als estudiants més joves i té com a objectiu motivar i despertar el seu interès envers les disciplines STEAM (sigles amb anglès: ciència, tecnologia, enginyeria, disseny i matemàtiques).

Aquest festival ofereix la possibilitat a alumnes i professors de conèixer en primera persona els nous reptes tecnològics que s’estan produint actualment i que formen part de la transformació digital a la que ens dirigim.

Els nostres alumnes i professors van poder gaudir dels més de 100 estants d’institucions educatives, òrgans professionals, laboratoris R+D, i empreses i indústries tecnològiques de primer nivell.

No tan sols s’ho van passar bé sinó que també varen tenir l’oportunitat d’aprendre envers futures professions, nous itineraris acadèmics i noves formes d’aplicar la tecnologia en l’aprenentatge de moltes assignatures.

 

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari