Participació en projecte Apilo

Des del Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de l’Agència de Residus de Catalunya i les entitats gestores dels sistemes col·lectius de responsabilitat ampliada del productor de piles i acumuladors Ecopilas, ERP, UNIBAT i ECOLEc, organitzen el concurs Apilo XII de recollida de piles, dirigit als centres educatius de Catalunya per tal de fomentar la recollida selectiva de piles i acumuladors portàtils entre l’alumnat i les seves famílies.

El nostre institut Sòl-de- Riu participa per primera vegada a aquest concurs, sent la tercera edició que es celebra. Des del nostre centre fem una crida a tota la població del municipi a la col·laboració en la recollida de piles per part de la comunitat educativa i a tothom que hi vulgui participar en aquesta acció. El termini finalitza el 18 d’abril de 2017. L’institut està obert en horari lectiu.

Xavier Rovira SanzCoordinador Pedagògic

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari