Sortida literària a València

 

Dimecres 22 de març, l’alumnat de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat va fer una sortida a València a l’Octubre ( Centre de Cultura Contemporània) on va gaudir d’una brillant lectura dramatitzada, De l’amor i d’altres galindaines, a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó. Seguidament, acompanyat per dos guies, es va fer un recorregut pel casc antic per endinsar-se en la València del segle XV mitjançant la lectura de diversos fragments d’autors com ara Ausiàs March, Jaume Roig, Joanot Martorell, Isabel de Villena, Sant Vicent Ferrer… Alguns alumnes van col·laborar activament en la representació  d’un fragment de Tirant lo Blanc i en una adaptació rapera d’un poema d’Ausiàs March.

No podem deixar d’esmentar la felicitació rebuda per part dels guies del bon comportament i de l’interès mostrat pel nostre alumnat.

 

Marga Gil i Sefa Reverter, professores de llengua catalana

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari