Visita a l’hort de la gent gran de la residència l’Onada

El passat dia 21 de març els alumnes de 4rt que cursen l’optativa de l’hort ecològic , acompanyats pels professors, Julià Bonfill i Judith Navarro varem anar acompanyar d’anada i tornada els avis de l’Onada d’Alcanar.

L’objectiu va ser acompanyar fins l’institut Sòl de Riu els avis de l’Onada per fer una visita i explicació dels objectius que tenen els alumnes que cursen l’itinerari d’optatives específiques d’hort ecológic, tant a nivell de l’hort com les gestions que fan a nivell cooperatiu.

Varem acompanyar setze iaios i iaies fins les instal·lacions de l’institut, i en finalitzar la visita, els varem oferir un refrigeri a la cafeteria de l’institut i acompanyar de tornada a les instal·lacions de la residència. Molts contents de compartir i rebre’ls per un nou curs!

Julià BonfillDepartament de Manteniment.

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari