Classificats a la fase final del Fem Matemàtiques 2017!

 

La nostra alumna de 2nESO  Blanca Gasparín, juntament amb dos alumnes de l’Escola Puigcerver de Reus, ha resultat classificada a nivell individual per formar part de l’equip de APMCM Tarragona de 2nESO que participarà en la fase final del Fem Matemàtiques 2017!

La Tercera Fase o Fase Final, que se celebrarà enguany el dia 13 de maig a Cornellà (sempre al voltant del 12 de maig, institucionalitzat com el Dia Escolar de les Matemàtiques), s’estructura com una jornada matemàtica, amb un component lúdic. És la final de tot Catalunya ja que hi participen tots els alumnes seleccionats a la segona fase de cada una de les associacions que conformen la federació catalana d’entitats de professorat de matemàtiques FEEMCAT.

Els tres primers classificats del nivell 2n d’ESO quedaran seleccionats per representar Catalunya a la Olimpíada Estatal d’alumnes de segon d’ESO organitzada per la FESPM.

A més, es dona la circumstància que Blanca Gasparín (2nESO) també juntament amb Àlex Beltrán (4tESO) han obtingut classificacions meritòries en les proves Cangur 2017! Blanca ha quedat classificada en posició núm.61 de puntuació d’un total 18.890 participants, és a dir per damunt del 99,5% dels participants (només 3 de cada 1000 alumnes participants assoleixen aquesta puntuació). Àlex per la seva banda ha quedat classificat en posició núm.131 d’un total 9.645 participants, és a dir per damunt del 98,6% dels participants (només 2 de cada 100 alumnes assoleixen esta puntuació). La més sincera enhorabona a tots dos per part del professorat Departament de Matemàtiques de l’Institut Sòl-de-Riu i de tot l’alumnat participant del centre en aquesta edició del Fem Matemàtiques i de les Cangur! És un orgull i un privilegi per a l’escola pública comptar amb alumnat i companys d’aquesta capacitat intel·lectual. Et desitgem molta sort, ànims i encert per la final!

Claudio Cosín SyllaCap de Departament de Matemàtiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>