3a Trobada de Rugbi Intercentres

 

El passat 26 de maig va tenir lloc la 3a trobada de rugbi en la que van participar alumnes de tres centres de les Terres de l’Ebre, en concret l’Institut de la Sénia, l’Institut Manel Sales i Ferrer d’Ulldecona i l’Institut Sòl-de-Riu, que  aq18664588_1530074217017172_2564852610764599268_nuest cop ha estat l’amfitrió.

L’ institut, concretament els alumnes de 4rt d’ESO n’han estat els protagonistes / responsables i és de justícia agrair a tots els que ens han ajudat:

CEMEX ( pel seu gran suport i confiança ), GARCIA MORENO ( gràcies pel 3r temps ), AJUNTAMENT ( les instal·lacions i el suport dels regidors d’esports i educació ), TERRITORIAL D’ESPORTS ( infraestructura i records per als centres ), BAR DE LA FANECADA ( sense tu  Trini no hauria estat possible ), NURIA JUAN ( per la haka-zumba tan especial i el final de festa ) i ja a nivell més personal al centre i als professors que han col·laborat.

S’ha anomenat als alumnes de 4rt, a nivell esportiu com a tancament de la feina feta a l’aula en el tema rugbi, cap diferència en relació a edicions anteriors: un magnífic final. A nivell organitzatiu, com a amfitrions ha estat destacable tot i no ser estrictament esportiva ( encara que hi te relació ) la feina feta: música i megafonia, fotografia, muntatge, marcatge d’espais i jugadors, preparació del 3r temps i recollida final de tot el muntatge.

La valoració només pot ser positiva: s’han aconseguit els objectius esportius i acadèmics perseguits per l’activitat i hem estat dignes amfitrions dels nostres visitants.

A aquest enllaç he aprofundit una mica més: http://pepefalcanar.blogspot.com.es/2017/05/trobada-de-rugbi-alcanar.html

ENHORABONA I GRÀCIES A TOTHOM.

Pep Casanova, professor d’Educació Física

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>