Fent Matemàtiques en la fase final 2017!

 

IMG-20170513-WA0000El dissabte 13 de maig l’Institut Sòl-de-Riu va estar representat a la final del Fem Matemàtiques 2017 per l’alumna de 2nESO Blanca Gasparín. Blanca va defensar de forma brillant els tres problemes plantejats en la prova individual, ajudant i liderant el seu equip en les proves de grup. La jornada final amb 70 participants (entre 6è, 1r i 2nESO) seleccionats de tot Catalunya entre els més de 15.000 alumnes de la primera fase, es va celebrar a Cornellà de Llobregat de 9h a 18h30. Va ser una dia intens per gaudir de la matemàtica, amb activitats de camp, jocs i visita al Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMCA).

Tot i que Blanca finalment no va resultar seleccionada entre els 3 alumnes de 2nESO que representaran l’equip de Catalunya a la final estatal de Valladolid (del 21 al 25 de juny), el professorat del Departament de Matemàtiques estem convençuts de la seva capacitat per ser-hi, molt orgullosos del seu treball, de la seva preparació i del seu esforç per arribar fins aquí. Felicitacions, endavant i força jove matemàtica!

20170513_140128

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari