Sortida de convivència al Parc Natural de la Serra d’Irta

 

El passat divendres 7 d’abril tots els alumnes que estem cursant 1er de Batxillerat vam anar a fer una sortida de convivència  al Parc Natural de la Serra d’Irta, per poder gaudir la naturalesa i de les diferents espècies vegetals que allí es poden contemplar.

Vam començar l’excursió a Peníscola. El camí fins l’ermita de Sant Antoni va ser dur, però ens compensaven molt les precioses vistes del mar que teníem al darrere. També vam visitar el Castell de Polpís on vam gaudir un fantàstic moment, vam observar des de dalt del castell d’on es veia tota la costa i això ens va portar a pensar que anys enrere els ciutadans podien veure si algú els anava a atacar i poder defensar-se.

Finalment vam arribar a Santa Magdalena de Polpís, un petit poble que es troba baix de la Serra d’Irta on ens van acollir amb molta amabilitat .

Carla Esteller, alumna de 1r de Batxillerat

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari