CALENDARI D’INICI DE CURS 2017/2018

  • Es convoca l’alumnat d’ESO i de 1r de Batxillerat, amb matèries pendents de recuperació, per als dies 1 i 4 de setembre, a les 9.00h, per a la realització de les proves extraordinàries de setembre.
  • Dimecres, 6 de setembre, a les 11.00h, tot l’alumnat d’ESOestà convocat per a procedir a la tria de matèries optatives i per a recollir, si és el cas, els butlletins de notes corresponents a les avaluacions extraordinàries de setembre.
  • També es convoca el dimecres, 6 de setembre, a les 11.00h, a l’alumnat de 1r de Batxillerat afectat, a recollir els butlletins de notes corresponents a les avaluacions extraordinàries de setembre.
  • Dijous, 7 de setembre a les 00h, s’han de retornar els fulls de tria de matèries optatives a consergeria.
  • Dimarts, 12 de setembre, a les 10.00h, tot l’alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius està convocat per a la presentació del curs i recollir els horaris de classes.
  • Dijous, 14 de setembre, a partir de les 8.30h, comença l’horari normal de classes.
  • El dia 12 de setembre hi haurà servei de transport escolar. Aquest servei començarà de manera regular a partir del dia 14 de setembre.

 

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari