CONVOCADA LA XI MOSTRA DE FOTOFILOSOFIA 2017

 

Tornem a començar un nou curs i altre cop participarem a la Mostra de Fotofilosofia que, com ja sabeu, es fa per celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia commemorada per la UNESCO.

L’objectiu de l’activitat és promoure el pensament filosòfic, la creativitat i la col·laboració entre els instituts de tota Catalunya.

Fins el 30 d’octubre l’alumnat de batxillerat i de 4t d’ESO de l’institut Sòl-de-riu anirà compartint les seues fotografies amb pregunta filosòfica inclosa amb tota la comunitat educativa. Les podreu trobar al blog de fotofilosofia, al menú lateral de la pàgina web del centre. A partir de l’1 de novembre farem una crida a la participació per a triar les fotografies que representaran al nostre centre a Barcelona, on el 15 de novembre es farà el lliurament dels Diplomes a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB.

Esperem que aquesta edició sigui novament un èxit.

Joana Subirats Àlvarez

Professora de Filosofia

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari